„Ofis 2013” uskoro na tržištu

Bez autora
Oct 24 2012

Novi Majkrosoft ofis 2013. paket biće dostupan na tržištu u prvom kvartalu sledeće godine, a karakterišu ga redizajniran i poboljšan izgled, uz brojne pogodnosti za korisnike. Ova verzija Ofisa u "paver point", "eksel", "autluk" i "vord" alate unosi neke nove funkcije koje skraćuju vreme potrebno za određene radnje.U "vordu" se mogu pregledati PDF datoteke bez izmena originalnog izgleda, dok je ceo Ofis dodao i funkcije socijalnog umrežavanja kako bi kolege mogle da dele dokumenta i zadatke na kojima rade.

„Ofis 2013” uskoro na tržištuNovi Majkrosoft ofis 2013. paket biće dostupan na tržištu u prvom kvartalu sledeće godine, a karakterišu ga redizajniran i poboljšan izgled, uz brojne pogodnosti za korisnike.

Majkrosoft ofis menadžer Danijela Zečević kazala je da ova verzija Ofisa u "paver point", "eksel", "autluk" i "vord" alate unosi neke nove funkcije koje skraćuju vreme potrebno za određene radnje.

U "vordu" se mogu pregledati PDF datoteke bez izmena originalnog izgleda, dok je ceo Ofis dodao i funkcije socijalnog umrežavanja kako bi kolege mogle da dele dokumenta i zadatke na kojima rade.

Zečevićeva je kazala da je novi Ofis prilagođen svim uređajima, tako da nesmetano funkcioniše i na PC, tabletu ili smart telefonu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik